ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ «Boundaries»

Η έκθεση «Boundaries» (Snehta – οδ. Αγ.Ζώνης και Artscope οδ. Μοσχονησίων, Κυψέλη, 20 -30 Μάρτη) φιλοδοξεί να συγκεντρώσει μια σειρά από καλλιτέχνες που η δουλειά τους εκτείνεται σε διάφορες κατευθύνσεις με αφετηρία τα όρια.
Απευθύνουμε ανοικτό κάλεσμα σε ανθρώπους που θα ήθελαν να συμμετέχουν στις παραστατικές δράσεις (δημιουργικό – εκτελεστικό μέρος) , οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στους δύο αυτούς χώρους καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της Κυψέλης.
Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί χωρίζεται σε τρία στάδια:
I. Τώρα και έως τις 4 Μάρτη
Φυσικές – Διαδυκτυακές συναντήσεις όπου θα επεξεργαστούμε ιδέες και προτάσεις (brainstorming).
II. 5 – 19 Μάρτη 
Εργαστήρια για την πρακτική εφαρμογή των δράσεων όπως αυτές θα προκύψουν από το πρώτο στάδιο. Προετοιμασία και κατάρτιση προγράμματος.
III. 20 – 30 Μάρτη
Διεξαγωγή των δράσεων.

Σημειώνουμε ότι, καθένας που ενδιαφέρεται, ακόμα και με περιορισμένο χρόνο στη διάθεση του, μπορεί να συμμετέχει στα μέρη της διαδικασίας που δεν απαιτείται η φυσική παρουσία.

Πληροφορίες – επικοινωνία: Performing.boundlim@gmail.com


Φώτο: Juck Burton

Requiem for Romance

Είμαστε δυο άνθρωποι που είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Θα έπρεπε να είναι απλό. Θα έπρεπε να είναι ένα happy ending. Δεν ξέρω γιατί πρέπει να είναι τόσο δύσκολο.
-Η ζωή δεν έχει πάντα happy ending.



Η ταινία κέρδισε πρόσφατα το βραβείο Καλύτερης Καλλιτεχνικής Σκηνοθεσίας στο Anima Mundi 2013 και το βραβείο Καλύτερης Ταινίας Animation στο φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους στο San Jose 2013. Επίσης έχει λάβει το βραβείο Κοινού στο Athens Animation Festival NY 2012 και έχει πολλές ακόμα διακρίσεις σε διεθνή φεστιβάλ.

"Οι Νονοί"


"Οι Νονοί" Eleni Mitropoulou και Maravelias Konstantinos σας βαφτίζουν...Κάθε Παρασκευή 20:00 με 21:30 
Σε μια εκπομπή με μαφιόζικη διάθεση στο CReatures radio.
Μια εκπομπή "Νονών" για νονούς και βαφτιστήρια με μαφιόζικη διάθεση...




Για να ακούσετε προηγούμενες εκπομπές:

"Οι Νονοί" 07.02.14:


"Οι Νονοί" 24.01.14:



" Οι Νονοί "- 10/01/14: