Σε σκέφτομαι




Είναι στιγμές που σε σκέφτομαι έντονα.
Σκέφτομαι το απαλό σου φιλί για καληνύχτα, σκέφτομαι το χειλάκι σου την ώρα που είσαι συγκεντρωμένη σε κάτι, τα δάχτυλα σου να αγγίζουν τα δικά μου, αυτή τη μικρή ελίτσα πάνω από το μάτι σου, το παραμιλητό σου την ώρα που κάνεις τις δουλειές του σπιτιού, το μικρό λευκό σημαδάκι στο δάχτυλο του χεριού σου, τη φωνή σου στο τηλέφωνο όταν με παίρνεις για καλημέρα.
Σε σκέφτομαι  να κάθεσαι κάτω στο χαλί δίπλα στο τζάκι και να διαβάζεις, να ξαπλώνεις κάθετα στο κρεβάτι και να κοιτάς το ταβάνι, να καμπουριάζεις στην καρέκλα του υπολογιστή, να παρακολουθείς την αγαπημένη σου σειρά σιδερώνοντας, να βάφεσαι στον καθρέφτη του μπάνιου,
Σε σκέφτομαι να φοράς εκείνο το μικροσκοπικό φουστανάκι  που σε κάνει να μοιάζεις κοριτσάκι, να δένεις κοτσιδάκια τα μαλλιά σου,  να φοράς την πετσέτα του μπάνιου και να βάζεις κρέμα σώματος, να βάφεις τα νύχια σου με τεράστια προσοχή.
Σκέφτομαι τη πρώτη φορά που μου είπες σ'αγαπώ, την πρώτη φορά που με φίλησες, το πρώτο σου χαμόγελο, το πρώτο σου δάκρυ, την πρώτη φορά που είδες δελφίνι, την πρώτη σου φορά που οδήγησες αυτοκίνητο.
Μπορώ να σκεφτώ χιλιάδες πράγματα από εσένα μικρά, καθημερινά, μεγάλα, περίεργα, και κάθε ένα από αυτά με κάνουν να σε αγαπώ ακόμα πιο πολύ. Κάθε μέρα και περισσότερο.
Απρόοπτος Χ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου