"Ο Ποζεράς"


Νέα λέξη που ακούγεται πολύ τον τελευταίο καιρό: Ποζεριά.Ποζεριά σημαίνει να είσαι Πόζας. Δηλαδή να είσαι επιδεικτικός με πράγματα που συνήθως έχεις κάνει αλλά δεν αφορούν κανέναν αν τα έχεις κάνει αλλά εσύ θεωρείς απαραίτητο με κάθε ευκαιρία να τα κάνεις γνωστά.
Ο σωστός Ποζεράς φαίνεται από μικρός. Απάντηση στην ερώτηση: «τι εστί φιλί;» σε λεύκωμα του 1997.
Φιλί! Τέλειο. Ειδικά όταν είναι με μεγαλύτερες, καστανομάλλες-μάτες Αθηναίες! “FIXXXE
Ήταν έτοιμος να γράψει και το τηλέφωνο της για επιβεβαίωση αλλά το μετάνιωσε τελευταία στιγμή.

Ο Ποζεράς πετάει εμβόλιμες τις μοναδικές εμπειρίες του σε άσχετες περιστάσεις.
Ενώ δένεις τα κορδόνια σου:Στην ιστιοπλοΐα διδάσκω και ναυτικούς κόμπους.
Σε συζήτηση για το κάπνισμα: Κι εγώ όταν ήμουν στο Πανεπιστήμιο του Manchester στο τμήμα Faculty of Medical and Human Sciences κάνοντας το δεύτερο μεταπτυχιακό μου και μένοντας σε ένα υπέροχο διαμέρισμα που είχε τρομερή θέα… δεν κάπνιζα. 
Την ώρα που γεννάει η γυναίκα του: Το μωρό αν πάρει από μένα θα πρέπει να διαβάζει πολλά βιβλία, εγώ διάβασα τον Οδυσσέα του Τζαίημς Τζόυς μέσα στους εννέα μήνες που έκανε να γεννηθεί, παράλληλα με τις άπειρες δουλειές που απαιτεί η θέση ενός “Professional Manager of Assistant to the top of Garden and Spectacular Country intelligent 
'Ατσα!!!!! Douple ποζεριά στον γιατρό!!! Φυσικά αν ο γιατρός δεν τον βγάλει έξω θα συνεχίσει να κορδώνεται σαν παγώνι και θα μας πει ότι το παιδί θα πρέπει όταν γεννηθεί να ξέρει ήδη τρεις ξένες γλώσσες και μπλα μπλα μπλι μπλο… 
Ο Ποζεράς δεν είναι κακό παιδί είναι αρκετά ανασφαλής και νιώθει την ανάγκη να δείξει σε όλους την αξία του επιζητώντας τον θαυμασμό των άλλων, για την ακρίβεια για τους άλλους είναι αυτό που είναι!
Χάρισε μου/Χάρισε του και Δράση μαζί γιατί η ιστορία είναι χωρίς τέλος: Ας σταματήσουμε την αναπαραγωγή των ποζεράδων!!!

Κείμενο: Ελένη Μητροπούλου
Φωτογραφία: http://www.hellenica.de/Griechenland/Fauna/GR/Pagoni.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου